Compartir

Andrea Janaeiro compleix avui 18 anys.

La que és filla de Betlem Estaven i del torero Jesulín de Ubrique , arriba avui la majoria d'edat .

Durant aquests anys, " l'Esteban 's'ha mostrat absolutament gelosa amb tot allò que atemptés contra la intimitat de la, fins avui, menor.

" He parlat molt amb ella, però ja no ". Ha declarat recentment la seva mare, que afegeix que només li demanava a la premsa que " la deixessin en pau ".

la col·laboradora de Sálvame ha vetllat sempre per la felicitat de la seva filla, i l'ha mantingut allunyada del focus mediàtic , i ara, que Andrea compleix 18 anys i la seva exposició pot ser més gran, la família ha pres la decisió d'enviar-la a Anglaterra perquè continuï amb els seus estudis .

" és molt assenyada, però és una nena encara, no té picardia, i l'únic que demano és que, en la mesura del possible, es la intenti deixar sent una nena ". Expressava, així, Esteban seu instint maternal .

Betlem ja havia penjat fotos de la petita en Xarxes socials , de manera que, ni la cara de Andrea ni les seves aficions culinàries (Andreíta, Menja't el pollastre! És inoblidable) són un misteri per al poble.

al principi, Andrea Janeiro no serà com Chabelita , i mantindrà un perfil menys actiu en el paper couche, que li permeti concloure amb èxit els seus estudis.

// www.telecinco.es/salvame/belen-esteban-andrea-janeiro-mayoria_2_2405580205.html

Felicidaes, Andrea!