Quantcast

Les noces del fill de Erenesto de Hannover, Mariñas i Elena Balllesteros copen les pàgines de la premsa rosa

Amb la pujada de temperatures a tot Espanya , aterren en els nostres quioscs les portades de la premsa rosa d'aquesta setmana.

Fem una repàs pels seus continguts més interessants:

Hola!

El tabloide rosa per excel·lència destaca, en la seva primera pàgina, les noces del príncep de Hannover i Eketerina Malysheva, i la de la nostra estimada Elena Ballesteros , que es casa, en segones núpcies, amb el seu millor amic, Juan Antonio Susarte .

Deu minuts

Diez Minutos destaca en exclusiva casament de Jesús Mariñas amb el seu xicot Elio , amb el qual porta 27 anys de relació. " M'he casat perquè s'ho devia a Elio ", ha declarat el periodista.

El rotatiu es fa ressò també, de les solitàries vacances de Paula Echevarría a Marbella després de la seva ruptura amb Bustamante .

Lectures

Amb una cara de 'dolenta, dolentíssima', Mila Ximénez apareix en portada.

El tabloide revela l es raons per les quals Ximénez i Terelu han trencat la seva amistat .

També destaca el s orprendente patrimoni de pau Padilla, de la qual assegura la revista que té una gran fortuna i posseeix vuit cases .

Finalment, l'humorista Ángel Garó , acompanyat per la seva mare, ens explica el drama familiar en què està sumit .

< p> Setmana

Carmen Borrego ha concedit una entrevista al medi, en què comenta els aspectes més destacats de la seva vida professional i personal . La filla de Maria Teresa Campos posa a la portada juntament amb el seu marit, José Carlos Bernal.

Sense apartar de l'univers Camps, Setmana recull les < strong> primeres fotos de Teresa i Bigoti després de la seva sortida de l'illa.

El tabloide fa un buit també per les noces del fill d'Ernesto de Hannover. < / p>

Comentarios de Facebook