Compartir

T'avancem els principals continguts de les capçaleres més destacades de la premsa rosa espanyola.

Hola! destaca casament de l'astre argentí, Leo Messi, < / strong> amb la seva nòvia Antonella Rocuzzo . Entre els convidats, nombroses cares conegudes: Shakira i Vanesa Lorenzo, de la qual la revista destaca la seva elegància.

El tabloide també es fa ressò de la sanació de Terelu Campos , que ha estat fotografiada en el seu luxós triplex de Madrid.

Per la seva banda, Deu minut s treu en portada a < strong> María José Campanario , qui, segons la revista " viu el seu pitjor moment ", després de les seves recents xacres de salut.

Froilán , ocupa protagonisme al costat de " la Campa " a la primera pàgina de la revista. El nebot del Rei s'ha escapat de vacances a la platja, amb la seva nòvia Mar.

En exclusiva, el rotatiu anuncia l'em < strong> baràs de la model canària, Ariadne Artiles , que espera el seu primer fill amb José María García Jr .

Belen Esteban i Messi completen la portada.

Lectures obre les seves pàgines amb el mal de Gloria Camila que assegura en una entrevista que " Rocío no ens accepta com a germans ", en relació a la seva germanastra Rocío Carrasco .

Per la seva banda, Jorge Javier Vázquez compte en la publicació seu trobada amb Rocío flors .

Les noces de Messi i els problemes tributaris de Paz Padilla també ocupen espai a la primera plana.