miércoles, 12 agosto 2020 14:43

Johnny Depp fa broma amb matar Donald Trump

Johnny Depp es podria haver ficat en un embolic a causa d'unes declaracions que va realitzar mentre estava al Festival de Glastonbury aquest dijous a la presentació de la pel·lícula 'The Libertine' en què participa. L'actor va fer broma amb la possibilitat d'assassinar a Donald Trump , el president dels Estats Units.

L'actor sempre ha estat molt crític amb Trump. Ja des de la campanya electoral del president, Depp va començar a fer broma i criticar Trump arribant a assegurar que "necessita ajuda" .

Durant la presentació de la nova pel·lícula en què participa, l'actor va començar a preguntar als assistents per Donald Trump: "Quan va ser l'última vegada que un actor va assassinar a un president? " . Immediatament després de pronunciar aquestes paraules l'actor es va esgotar aclarir: "Això va a aparèixer a la premsa i serà horrible. Es tracta només d'una pregunta, no estic insinuant res " .

A causa d'aquestes polèmiques declaracions l'FBI podria intervenir ja que als Estats Units aquestes insinuacions podrien ser un delicte.

Nombrosos mitjans asseguren que els comentaris de l'actor podrien referir a l'assassinat del president nord-americà Abraham Lincoln en 1865 per l'actor John Wilkes Booth.

Encara que Johnny Depp no ha estat el primer famós a fer broma amb l'assassinat del president . La cantant Madonna va fer broma amb fer esclatar la Casa Blanca i Snoop Dogg en un vídeo musical va disparar contra un ninot amb la cara de Trump.

Artículos similares