Quantcast

Felip d'Edimburg hospitalitzat per precaució a causa d'una infecció

Felip d'Edimburg, marit de la reina d'Anglaterra, va ser hospitalitzat al King Edward VII a Londres aquest dimarts a la nit com a “mesura preventiva” a causa d'una infecció mèdica que ja tenia, segons ha confirmat aquest dimecres a través d'un comunicat el palau de Buckingham.

La notícia de l'ingrés hospitalari del duc d'Edimburg arriba el mateix dia en què està previst que la reina Isabel II d'Anglaterra llegeixi al Parlament el programa legislatiu de la primera ministra, Theresa May. Normalment el duc Felip acompanya la reina en aquest dia, però el seu estat de salut li ho ha impedit.

Felip d'Edimburg, de 96 anys d'edat, va estar aquest mateix dimarts amb la seva dona i la resta de la família reial a l'hipòdrom d'Ascot. El passat mes de maig el palau de Buckingham va anunciar la retirada del duc de la vida pública a partir de la propera tardor. La Casa Reial Britànica va assegurar que la seva retirada “no respon a qüestions de salut, més enllà de les lògiques precaucions” d'un home de la seva edat.

Comentarios de Facebook