Compartir

Chelo García Corts ha concedit la seva entrevista més personal a la revista 'Setmana' . La periodista s'ha sincerat davant la seva companya i amiga, Gema López , amb qui apareix a la portada de la publicació.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha regalat moments molt divertits a la televisió, però després d'aquesta façana de felicitat i diversió s'amaga una dura realitat, que deixa molt clar amb el seu titular: "He tocat fons".

Aquesta entrevista coincideix amb un moment de gran preocupació i incertesa a causa d'una deute amb hisenda . "El deute que em reclama hisenda és enorme, no tinc temps material de cobrir-la" , tot i que espera "que la justícia em de la raó".

Sens dubte, un problema que li treu la son i que li fa sentir professionalment angoixada: "La sensació d'haver de demanar més dies de treball per poder anar pagant em provoca sensació d'angoixa ". Confessa, també, que en moltes ocasions s'ha sentit inferior als seus companys , concretament a Gema López i María Patiño , i que si no fos per necessitat econòmica, no faria moltes de les coses que li exigeixen al programa: "Jo intento jugar, però em costa i em sento qüestionada. he tocat fons però no puc responsabilitzar a ningú, de vegades he arribat a pensar que no valc i em he d'anar a casa ".

Però els problemes de Chelo no han vingut a partir del seu deute amb hisenda i és que la seva fragilitat està present des de la seva infància, marcada pel suïcidi de la seva mare . "Es viu malament, sempre em va faltar alguna cosa fonamental" , confessa a Gemma López, que a més li explica com va rebre la notícia d'aquesta terrible pèrdua. "M'ho va explicar la Mare Superiora, em va asseure i em va dir 'la teva mare ha comès un pecat, no va a anar al cel, s'ha suïcidat' ", conclou. Precisament, és en aquests durs moments quan la periodista pateix més amb aquesta absència.