Quantcast

Lara Álvarez celebra el seu 31 aniversari amb la visita del seu nòvio

Lara Álvarez, que viu un dels seus millors moments professionals presentant per tercer any consecutiu Supervivientes, compleix avui 31 anys . A la celebració amb els seus companys de programa s'unirà el seu xicot Carles Cabré, ex sotsdirector de Supervivents i actualment directiu de Bulldog TV (productora del rehality).

Segons la informació publicada per el diari el Espanyol, fa uns dies Cabré va posar rumb a Hondures per donar-li una sorpresa a la seva parella i celebrar amb ella el seu aniversari . Cabré hauria comunicat al seu entorn més proper la seva intenció de romandre a Hondures durant un mes.

La parella es va conèixer l'any passat mentre Lara presentava Supervivents i ell exercia com a subdirector del programa . A partir d'aquest moment els dos van entaular una relació sentimental de la qual cap s'ha pronunciat públicament però de la qual sí que hi ha fotografies d'algun dels seus partits.

A la felicitat de Lara per la visita del seu nuvi, s'uneix l'emotiu missatge que el seu germà Bosco ha publicat al seu compte d'Instagram per felicitar pel seu aniversari.

Comentarios de Facebook