Quantcast

Laura Escanes eleva la seva cotització i la seva memòria cau després de casar amb Risto Mejide

Segons publiquen diferents mitjans espanyols, entre ells el diari ABC o El Economista, Laura Escanes hauria duplicat les tarifes de les seves publicacions i la seva memòria cau seria de "celebrity" després de casar amb el popular presentador Risto Mejide el passat 20 de maig a la Masia Mas Cabanyes (Barcelona).

en concret, l'ABC sosté que abans del casament la model podia percebre prop de 25.000 & euro ; per deu publicacions a les seves xarxes socials. No obstant això, i després de casar amb Risto Mejide, Escanes sol·licitaria a les marques la mateixa quantitat per la publicació de tres imatges amb les seves peces o complements.

A més, i segons la informació publicada per aquest diari, el nombre de seguidors al seu compte d'Instagram s'ha duplicat des de l'enllaç, situant-se ara en els 645.000 followers i els subscriptors al seu canal de Youtube s'haurien duplicat.

No obstant això, l'efecte post casament no només s'hauria reflectit en les seves tarifes publicitàries o al nombre dels seus seguidors, sinó també, pel que fa al seu cau, passant de "influencer" a "celebrity ".

Comentarios de Facebook