Compartir

Andy i Lucas van tornar a reapareixen en els premis L'Alcazaba i no van deixar indiferents a ningú. Els presents van tenir dificultat a reconèixer qui era qui a causa del sorprenent canvi físic que ha experimentat Andy.

Quan van començar la seva carrera musical se'ls solia reconèixer a Andy com el "guapo" ja Lucas com el "simpàtic". Ara sembla que els papers s'han intercanviat i Andy ha sorprès amb la seva nova aparença física.

Després de lliurar un guardó als Gemeliers en els premis La Alcazaba, Andy i Lucas es van fotografiar amb els seus successors i van decidir pujar la instantània al seu perfil oficial de Twitter. Els quilets de més d'Andy no va passar desapercebut pels internautes i les bromes i mens no van trigar a aparèixer a les xarxes socials.

Tot i que els quilets de més no és l'únic que ha canviat en Andy. El cantant també ha decidit fer-se un canvi de pentinat deixant-se unes llargues patilles acompanyades per una estranya cresta .

Amb els nostres amics @GemeliersMusic tot un plaer donar-vos el vostre merescut premi i recollir el nostre per 15 anys. pic.twitter.com/mV91sGhpg5

Andy Lucas oficial (@_AndyyLucas_) 22 maig 2017

a punt d'entrar en u carregats d'art, ¡ @_AndyyLucas_ ! Què faries si et despertes sent ells? https://t.co/gCiiCvJw1K #CMArkanoEnyu pic.twitter.com/S3IYr7zn84

Vodafone i u (@vodafoneyu) 23 maig 2017