Compartir

Falten dos dies perquè Laura Escanes i Risto Mejide es donin el 'sí, vull' enfront dels 500 convidats que acudissin al tan esperat esdeveniment. Entre tants convidats estaran familiars, amics i companys de professió, però una important absència marcarà la celebració.

Segons publica 'Vanitatis' , la model no ha convidat a l'enllaç al seu pare, Joan Carles Escanes , que des del principi es va oposar a la relació de la seva filla amb el mediàtic presentador.

L'avi i la tia de Laura (que donen suport a Joan Carles), tampoc han rebut invitació. Els seus familiars asseguren a aquest mitjà que "l'avi Francisco pregunta tota l'estona per què la nena no ve a veure-li" . Per tal de no fer-li mal, la família li oculta la situació i li diuen que "Laura estudia a l'estranger".

L'entorn familiar explica que a ells els "tant és la relació amb Risto. La seva diferència d'edat (22 anys) no és alguna cosa en el que ens hàgim de ficar . Cada un es casa amb qui vol i Laura és major d'edat ".

encara menys donen suport a la decisió de la jove de deixar els seus estudis per centrar-se en la seva carrera com youtuber , que compta amb el suport de Risto.

l'absència del seu pare és el motiu pel qual la model encara no té padrí que l'acompanyi a l'altar , encara que cap la possibilitat que ho faci el seu germà.

A diferència de la família paterna, Laura té molt bona relació amb el seu germà i la seva mare, qui suposa un gran suport per a ella, segons la família del pare perquè "li encanta la faràndula i el famoseig. Està molt influenciada per això".