Compartir

"Intento veure-ho com si Déu s'hagués portat el meu fill a casa, aquest és el major alleujament que puc trobar" . Amb aquestes paraules el pare de Paul Walker es sincera sobre el seu estat d'ànim després de la mort del seu fill, fa tres anys i mig després d'estavellar el cotxe en què viatjava.

el seu progenitor ha concedit les seves primeres declaracions al Daily Mail després d'aquest dur cop. Assegura que des de llavors viu reclòs a casa i tot just veu a alguns amics i familiars.

"La mort de Paul em va canviar per a millor, sóc molt més considerat, com ell era i ara entenc moltes de les coses que em deia. de fet, escric un diari amb frases i pensaments de Paul i mantinc viva la seva memòria ", diu.

Fa diverses setmanes es va estrenar l'última entrega de 'Fast & Furious' la saga amb la qual el seu fill va aconseguir la fama mundial. Sobre la pel·lícula ha dit que "no estava segur de si volia veure-la, però quan ho vaig fer envoltat d'amics que també coneixien a Paul des de nen, em vaig sentir meravellosament. Ens va agradar molt i ens vam divertir. Saps? Crec que a Paul li hauria encantat, puc imaginar-dient-me 'pare, has de veure això, és de bojos!'. això és exactament el que m'hagués dit ".