sábado, 19 septiembre 2020 20:18

Risto Mejide incendia les xarxes després de cridar "calientapollas" a una convidada en l'estrena del seu programa

Aquest dilluns es va estrenar a Telecinco el nou programa de Risto Mejide, 'All you need is love … o no' , un format en el qual es tracten històries d'amor i desamor d'una forma original, amb càmeres ocultes, cites exprés, retrobaments, declaracions d'amor … l'estrena, sobre el qual s'havien generat altes expectatives, ha arribat carregat de polèmica per un criticat comentari que ha realitzat el mateix presentador.

Tot ha succeït a la secció que condueix Irene Junquera , coneguda com "La caravana". La col·laboradora va narrar la història de Luis, un jove enamorat de la seva companya de pis, que estava decidit a declarar-se tot i creure que la noia, de nom Carolina, no sentia el mateix per ell.

Junquera va entrevistar a tots dos i van ser els comentaris de Carolina dels que van desencadenar les crítiques de Risto Mejide. Després d'escoltar la confessió d'amor del seu company de pis, Carolina no va dubtar a afirmar que mai serien més que amics. La jove va explicar que en la seva relació mai havien faltat els gestos d'afecte, però ha recalcat que per a ella sempre havien estat mostres d'amistat. "Som molt afectuosos, ens donem una abraçada de bona nit, per exemple, una cosa que sempre he interpretat com amistat. Si ho hagués sabut, ho hagués enfrontat abans" , va explicar.

Aquesta afirmació va desencadenar la indignació de Risto, que no va dubtar a donar obertament la seva opinió sobre l'actitud de Carolina. "A mi em fa pena el pobre xaval perquè tenia indicis i es veia amb oportunitats" , va dir el presentador. "El que estic pensant no ho puc dir … Però això al meu poble té un nom. Què cony, ho vaig a dir. Això és ser una calientapollas " , afirmar provocant les rialles dels col·laboradors.

El comentari ha estat molt criticat en xarxes socials. Molts usuaris han acusat el publicista d'masclista i al programa de tenir un caràcter retrògrad.