Compartir

Antonio Orozco ha confessat que la mort del seu millor amic, un dels pitjors moments de la seva vida, es va produir quan gravava la final de la tercera edició de 'La Veu Kids'. El que va poder haver estat un moment molt feliç per al cantant, ja que la seva finalista Rocío es va convertir en guanyadora, va ser en realitat un dels més difícils que ha viscut.

El productor i gran amic d'Antonio Orozco , Xavi Pérez , va morir mentre es gravava aquest programa final de 'La Veu Kids', el passat 17 de novembre. El cantant ha volgut recordar com va viure aquest moment a través d'una publicació a Instagram: "En aquell dia i només 5 minuts abans que sabéssim qui havia guanyat 'La Veu Kids' ens arribava la notícia de la mort del meu germà i el meu millor amic , a més de la meva productor durant 25 anys ".

Poc abans, el coach de 'la Veu' va voler dedicar un altre missatge a la guanyadora de el seu equip en el qual, indirectament, feia un homenatge al seu gran amic. "Rocío, gràcies per formar part del meu equip, gràcies per emocionar-nos. Un estel en el cel somriu quan t'escolta" , va escriure Antoni.

A 'El programa de Ana Rosa', el cantant s'ha emocionat en explicar amb detall el malament que ho va passar durant la gravació del programa. "En el moment en què Rocío està sent nomenada guanyadora de 'La Veu, en aquest moment s'estava morint la persona més important de la meva vida. Va ser molt difícil. Va ser una setmana en què anava i tornava de Barcelona contínuament. Passava la nit a l'hospital … i tornava a 'la Veu' ", ha explicat emocionat l'artista.