Inicio Gente

El drama familiar que viu Juanes des de fa 24 anys

Compartir

Va saltar a la fama fa gairebé dues dècades, però molt pocs coneixien un dels assumptes més íntims de la seva vida. Juanes ha parlat per primera vegada en un mitjà xilè, 'El Mercuri', sobre el drama que viu la seva família des de fa 24 anys.

La seva germana Llum Cecília < / strong> porta en coma des de llavors. "Va tenir una complicació en l'embaràs i des de llavors es troba en coma. en aquesta època jo estava a Medellín amb el meu grup de metall, encara no m'havia anat per als Estats Units. I això ha estat el més dur que ens ha tocat com a família. És indescriptible ", explica.

Afirma que "és el més dur que ens ha tocat viure en la meva família" i encara que ja ha passat molt de temps, diu que ni ell ni la seva família perden la esperança que un dia es desperti.

El cantant colombià compte a més, que aquesta tragèdia ha unit més a la família i que encara que visqui a Miami des de fa 15 anys, "cada dia truca a casa de la meva germana . No importa en quina part del món em trobi ".

Sens dubte, per Juanes la família és el més important, pel que en 2011 va decidir fer una aturada en la seva carrera per passar més temps amb la seva dona i els seus fills Lluna, Paloma i Dante , de 13, 12 i 7 anys. fruit de la seva relació amb Karen Martínez.