Compartir

Laura Escanes es convertirà en dona de Risto Mejide el proper 20 de de maig a Barcelona. Dues setmanes abans del 'sí vull', els amics de la futura núvia van voler acomiadar la seva solteria en gran amb un pla perfecte de cap de setmana en un entorn ideal, l'illa d'Eivissa . No obstant això, van voler que tot fos una sorpresa per a Laura.

Tot va començar quan els amics de Laura la van portar a l'aeroport de Barcelona amb els ulls embenats. Allà li van anunciar que el seu destí seria l'illa d'Eivissa, on van reservar dues suites en un dels hotels més luxosos de l'illa, el Hard Rock Cafè.

Un cop allà, van omplir una de les habitacions amb globus de colors i fotos de la Laura, com mostra una de les fotografies que ella mateixa ha penjat al seu Instagram. També li van regalar una gorra blanca en la qual podia llegir-se la paraula 'Bride' (núvia, en anglès) i van planejar un gran dinar a l'hotel, seguida d'una assolellada tarda de platja, segons recull la revista 'Lecturas'.

Per posar el punt i final al pla, Escanes i els seus amics es van traslladar al restaurant Tatel Eivissa , propietat d'Enrique Iglesias, Rafa Nadal i Pau Gasol. Finalment, van acabar la nit a la discoteca Pachá.