Compartir

En l'entrevista publicada aquest dijous a la revista 'GQ Style ', Brad Pitt ha confessat que l'alcohol va esdevenir un problema important en la seva vida i en el seu matrimoni. "No recordo ni un dia des que vaig sortir de la universitat en què no hi hagués estat bevent o m'hagués pres alguna cosa. Bevia molt. Es va convertir en un problema " , ha confessat l'actor. Però també assegura que es troba feliç ja que porta més d'any sense beure, de manera que torna a tenir el control de les seves accions.

Brad Pitt s'ha retratat a si mateix com un "retardat emocional" per no ser capaç d'expressar l'amor a la seva família. A més, es culpa de l'enfonsament del seu matrimoni : "Em va tocar la loteria i encara perdia el meu temps en coses buides". Després de ser preguntat per si la ruptura amb Angelina Jolie havia provocat en ell un sentiment similar al de la mort, Pitt va contestar amb un rotund "sí".

la relació amb els seus fills també s'ha vist afectada pels llargs períodes que el actor ha passat fora de casa per motius laborals. "Els nens són tan delicats. Ells ho absorbeixen tot. Necessiten que les coses els siguin explicades. Necessiten ser escoltats. Quan em deixo portar per la feina, no escolto. Vull ser millor en això " , va dir Brad referent a això. A més, es mostra preocupat per la sobreexposició que puguin patir els seus fills en els mitjans: "Em preocupa que ells siguin el focus d'atenció de tot això, i em preocupa que quan es parli sobre això es faci sense delicadesa o coneixement, perquè es fa així per vendre ".

a més, Brad Pitt reconeix que després del divorci d'Angelina va ser incapaç de continuar vivint a casa de Beverly Hills, on solia passar temps amb els seus sis fills i la seva exdona. Per això, va dormir al pis del seu amic David Fincher durant sis setmanes. "Era molt trist ser aquí al principi, així que em vaig anar i em vaig quedar al pis d'un amic, un petit bungalow a Santa Mònica. Ell sempre tindrà una porta oberta ", va explicar l'actor.