Quantcast

Paula Echevarría: "No permetré que destrossin l'home que estimo"

La separació entre David Bustamente i Paula Echevarría segueix donant que parlar. Des que es confirmés que la parella està patint una greu crisi, és molta l'expectació entorn als actes i declaracions de tots dos.

L'última a pronunciar-se ha estat l'actriu. Segons publica la revista 'Cor' , Paula Echevarría ha assegurat al seu entorn més proper que "no permetré que destrossin l'home que estimo" . "Mai permetré que facin mal a David. És el pare de la meva filla i la persona a la que estimo" , ha dit l'asturiana en referència a les informacions que asseguren que li hauria donat un ultimàtum pels seus "companyies i estil de vida de l'últim any".

La protagonista de 'Velvet' ha insistit que no hi ha una decisió presa i que "les coses no són sempre blanques o negres". < / em> " Quan tinguem alguna cosa decidit ho sabreu . Adoro David i ell a mi. (…) i no hi ha terceres persones per enlloc" , deixa clar l'actriu.

Quant a si porten separats o no tres anys, explica que "es van fer unes capitulacions més per temes fiscals que perquè ens anéssim a separar. No té res a veure".

Comentarios de Facebook