Compartir

Llegiu de la Seine Shayk Cooper , així es diu la primogènita d'Irina Shayk i Bradley Cooper , segons revela el portal I! News . Fins ara ha estat el secret més ben guardat de la parella, que no només ha volgut mantenir el secretisme entorn al nom i al sexe, sinó també sobre el propi naixement, que segons la revista People, es va produir fa dues setmanes.

Segons l'esmentat portal, al costat del nom compost d'origen francès, la nena portarà el cognom de la mare en primer lloc , trencant així amb els plantejaments més clàssics .

Una font pròxima a la parella ha assegurat que tant la model com l'actor nord-americà estan passant pel seu millor moment. " Tots dos estan extremadament emocionats i se senten molt beneïts" . Fins i tot expliquen que l'àvia paterna es va mostrar ansiosa a la recta final de l'embaràs. "Estava començant a pensar que aquest dia mai arribaria" , hauria dit la mare de Cooper.

L'actor de 42 anys, la model de 31 i la petita Lea de la Seine van ser vistos el passat cap de setmana donant un passeig per Venice Beach (Califòrnia) i van entrar a una gelateria per menjar-se un dels seus postres favorits.