Compartir

Rafa Mora i el futbolista blaugrana, Gerard Piqué, van tenir un tibant trobada en una discoteca . Des de llavors, el extronista de 'Dones i Homes i Viceversa' i actual col·laborador de 'Sálvame', sembla no empassar a Gerard Piqué. Així ho va demostrar el passat divendres en una entrevista al programa de Radioset 'Partit a Partit'.

El col·laborador de 'Sálvame' no va dubtar a explicar sense embuts el desencontre que va tenir amb Piqué en una discoteca: "Estava jo en un reservat i va aparèixer ell i va començar a dir bestieses. és una persona que no sap portar bé que li robin tot el protagonisme, saps? és més alt que jo, però no és més guapo que jo. va arribar un moment en què captava jo més l'atenció i va començar a dir tonteries com, qui és aquest ?, quan sabia perfectament qui era ".

Rafa Mora, que és un declarat aficionat del FC Barcelona, ??va qualificar d'humils a alguns futbolistes del club com Messi o Alba, mentre criticava Piqué: " no és del meu grat, no tinc cap empatia amb ell, cap feeling".

tot i que Rafa Mora assegura que, com a futbolista, Piqué és un "crac indiscutible" , en el pla personal l'acusa de ser un "sobradete". Però aquest no va ser l'insult més fort qu i el col·laborador llançar a Piqué. Pel que fa a les declaracions del central del Barcelona, ??que va assegurar que mai fitxaria pel Reial Madrid, Rafa Mora va voler mostrar la seva opinió de forma contundent: "Dient que mai fitxaria pel Madrid sí que li dic que 'chapeau', però parlar de valors i aquestes coses … Crec que se li ha anat una mica la llengua. Ho està dient una persona a la qual de vegades se li va una mica la boca, és una mica ximple. Entenc que de vegades els ximples diuen tonteries ".

En certs moments de l'entrevista, el extronista voler rebaixar el to de les seves declaracions, assegurant que " tothom pot tenir un mal dia. Potser cal donar-li una segona oportunitat i si ens tornem a trobar a veure com es comporta i actua. "