Quantcast

Mónica Gómez, de Casats a primera, a Interviú

Mònica Gómez , la que va ser dona durant unes setmanes de Jordi , a 'Casats a Primera Vista' , ha posat nua per a la revista Interviú.

la model alacantina de 22 anys ha volgut delectar a tots els seus seguidors amb el seu exuberant cos tant a la portada com a les pàgines interiors de la revista.

la jove ha revelat tots els secrets entorn al seu matrimoni televisiu amb el de Cervera i els motius que la van portar a participar en el reality d'Antena 3. "Volia viure l'experiència d'anar a un programa, de viatjar, trobar algú que valgués la pena" , assegura.

Mònica ha explicat que no va signar els papers del divorci perquè tenia l'esperança que la relació hagi de ser duradora, però es va equivocar. La model es va anar a Barcelona amb ell, però compte que a penes es veien i ell no s'implicava en la relació. "No crec que hàgim arribat a congeniar, tots dos hem vist coses que no ens han agradat ", confessa la jove, que assegura que ja ha tirat l'anell per la finestra .

Explica que no he trobat l'amor de la seva vida en el programa, però gràcies a la seva participació li han sortit pretendents. Entre ells Mario Casas , que va assegurar durant una entrevista a 'Espejo Público' que s'havia fixat en ella. "Ell tindrà milions de pretendentes i jo, si em vol conèixer ara que estic soltera, accepto la seva proposta" , diu.

Mònica Gómez, la model de @ CasadosAPrimera (i preferida de Mario Casas), #esportada . Te la perdràs? pic.twitter.com/k0ecwVWP2C

interviu (@interviu) 3 abril 2017

Comentarios de Facebook