Compartir

Han passat quatre anys de la mort de Paul Walker , l'actor conegut per la saga de 'Fast and Furious', i és ara quan s'han conegut nous detalls sobre l'accident de trànsit que va acabar amb la seva vida.

Al novembre de 2013 Paul Walker i el seu amic, i pilot de carreres, Roger Rodes van patir un accident de trànsit que va acabar amb la vida de tots dos. Anaven en un Porsche Carrera GT conduït per Roger a gran velocitat, el que va fer que perdés el control i acabés xocant amb un fanal i dos arbres .

La cadena nord-americana Reelz ha realitzat un documental sota el nom de 'Collision Course' en el qual es parla sobre la possibilitat que Paul Walker sobrevisqués a l'accident . En aquest documental l'advocat de la família, Craig McClellan, assegura que l'actor encara respirava després de la col·lisió.

Aquestes afirmacions les realitza l'advocat després de conèixer que l'informe de l'autòpsia de l'actor revela que havia partícules de sutge a la seva tràquea . Això vol dir que Paul estava respirant quan el cotxe va començar a incendiar- i no morir a l'acte com es va creure en un primer moment.

McClellan assegura que "quan va ocórrer la col·lisió, el GT Carrera va ser bàsicament partit a la meitat . El compartiment de passatgers anava per una banda, el tanc de gasolina i el motor anaven en sentit contrari i Paul estava atrapat entre els dos " i amb fractures en els seus " costelles, clavícules i braços ".

A causa de la col·lisió Paul Walker "no va poder sortir del cotxe perquè estava lligat" i, finalment, va morir calcinat.