Compartir

Sis mesos després que la parella més estimada de Hollywood anunciés seu divorci, Angelina i Brad han tornat a reprendre el contacte d'una manera amigable, segons ha informat la revista 'People' .

El medi anteriorment citat assegura que l'exparella ha parlat directament per primera vegada des de fa sis mesos . "Brad està molt més feliç ara que el seny s'ha imposat. Se sent alleujat en no haver de lidiar amb tots aquests assumptes davant l'atenta mirada de l'opinió pública. Tots dos han viscut un moment molt dur, però per fi han aconseguit arribar a una entesa sobre la manera més convenient de resoldre els seus problemes ", ha dit una font propera a l'actor.

El passat mes de gener l'ex matrimoni va acordar contractar un jutge privat per resoldre els seus assumptes sobre el divorci i la custòdia dels seus sis fills de manera privada. Pel que sembla les negociacions entre les dues parts estarien en curs . La mateixa font que va parlar amb la revista 'People' assegura que " va ser un moment difícil, però van ser capaços de resoldre-. Aquest és un treball que està en continu progrés" .

tot i que ha passat després del divorci, l'actor ha aconseguit veure els seus fills amb més regularitat a les últimes setmanes , "fins i tot ha passat algun temps amb Maddox i pax. Les coses definitivament s'estan calmant ", ha explicat una persona pròxima a Brad.

"Sempre ha estat extremadament positiu sobre el bona mare que és Angie , i l'objectiu era resoldre tot pels nens i per tota la família, i estan treballant per aconseguir-ho ", assegura la font. D'aquesta manera l'exparella hauria mostrat un acostament per solucionar la situació com més aviat pel bé dels fills que tenen en comú .