Compartir

Froilán torna a acaparar titulars aquesta setmana. Froilán ha tornat a Espanya per gaudir de les vacances que té del centre en el qual estudia a Estats Units. El nét del rei emèrit torna a l'escena pública després de protagonitzar un altercat a les portes de la discoteca Pacha de Madrid . Les imatges del moment han estat emeses en televisió per 'Sálvame' aquest dimecres.

A les imatges es pot veure com Froilán s'encara amb un altre jove. "Què em vas a pegar tu? Tócame" , diu el nét del rei emèrit. Al que el jove li respon: " Ets el nét del Rei, no et vaig a tocar. Però Tócame, llavors és defensa pròpia" .

L'aldarull va tenir lloc dijous passat a la sortida de la discoteca Pacha de Madrid. Es desconeix el motiu pel qual els dos joves van començar una batussa. < / p>

Jorge Javier Vázquez ha explicat en 'Sálvame' que les imatges els han arribat al programa perquè la persona que les ha enviat volia que es veiés el comportament habitual de Froilán . Segons ha explicat al programa la persona que va gravar les imatges, la Policia es va presentar al lloc per separar .