Quantcast

Alonso Caparrós, sobre la cocaína: “Consumía lo suficiente como para matar a siete caballos”

Alonso Caparrós va visitar aquest dissabte 'Sálvame Deluxe' on va parlar de trajectòria televisiva, la qual es va truncar per culpa de la droga.

El presentador va revelar fins a quin punt la cocaïna li va enganxar "d'una manera esgarrifosa" . Davant la pregunta de Jorge Javier Vázquez sobre quanta droga consumia, l'ex concursant de 'GHVIP' assegurar que "prou com per matar a set cavalls , fins que el cos no podia més ".

Aquesta addicció es va allargar durant més de 25 anys i va suposar la fi de la seva carrera televisiva: " En Furor, van arribar a lligar-me les cames al tamboret perquè no em moguessin les cames ".

El periodista es va adonar de la gravetat de la situació quan va veure que consumia tots els dies. "Durant una època de la meva vida podria fer mort pràcticament cada dia" , revela Caparrós, qui a més compte el moment en què va tocar fons: "Una nit estava tan malament que la meva filla va entrar a l'habitació a donar-me una abraçada i em vaig amagar ".

Va ??ser llavors quan va decidir desintoxicar-sotmetent-se a diversos tractaments a la Clínica López Ibor, alguns d'ells fins i tot utilitzaven tècniques de electroshock.

El que va ser un dels presentadors de moda a la dècada dels 90 assegura que ha decidit fer pública la seva addicció per la seva família: "He fet molt de mal a la meva família. Espero que estiguin orgullosos. Ho faig també perquè la família de la meva dona sàpiga amb qui s'ha casat ".

Espero que aquesta entrevista a @DeluxeSabado serveixi per aclarir el meu passat i donar a conèixer una realitat que he superat. # Alonsocaparròs pic. twitter.com/fMANU6Lk30

Alonso Caparrós (@AlonsoCaparros) 12 març 2017

Comentarios de Facebook