Compartir

Isabel Pantoja va actuar aquest dijous al Festival Viña del Mar a Xile on va aconseguir enlluernar a tots els allí presents. Al Festival també es trobava Maluma , que va quedar sorprès amb l'art de la cantant.

De fet, les càmeres del festival van captar la cara de sorpresa del cantant davant l'actuació de la tonadillera . Aquest gest va ser motiu de nombrosos memes en les xarxes socials.

després de l'espectacle, Maluma no va dubtar a anar al camerino d'Isabel per conèixer-la i lloar-la per la seva estupenda actuació. Kiko Rivera va ser l'encarregat de gravar el moment de la trobada entre Maluma i Isabel per després publicar-lo en el seu perfil oficial d'Instagram.

En el vídeo es pot veure com la Pantoja intimida Maluma , arribant aquest a posar-se nerviós. Al vídeo ambdós s'abracen i és quan Pantoja li diu "Mirame als ulls", quan el cantant comença a posar-se nerviosos. "No em miris així que em intimides" , diu el cantant a la tonadillera. Al que Isabel contesta, "no et va intimidar, t'estic mirant" i ell intenta guardar les seves nervis cantant "a veure mireu-me, mireu-me fixament fins cegar-me" < / em>.

Després d'aquest moment tots dos es fonen en una abraçada entre rialles.