Compartir

La revista 'Semana' ha tret a la portada de l'1 de març el possible romanç entre Chenoa i l'humorista David Guapo . Es coneixen des que van començar a treballar en el programa d'Antena 3 'Tu cara me suena', on ell participa i ella forma part del jurat. És en aquest programa on hauria sorgit la 'espurna' entre tots dos.

Segons apunta la revista anteriorment citada, la parella hauria estat enxampada sortint abraçats del plató del programa < / strong> compartint alguna cosa més que plató i hores de gravació.

A la cantant no se l'havia relacionat amb ningú des que va acabar la seva relació amb el guitarrista de la seva banda Javier Arpa. Pel que fa a David Guapo, el còmic va trencar amb Ares Teixidó a principis d'estiu i des d'aquest moment no se li ha conegut cap parella.

Arran dels rumors de parella entreChenoa i David , els protagonistes han volgut pronunciar-s'hi . La cantant ha utilitzat seu compte d'Instagram per desmentir que el còmic sigui el seu xicot. "Escolta, que estic enamorada de la vida, de ningú més. No estic enamorada de ningú, gràcies per preguntar" , assegurava Chenoa a Instagram. El còmic, per la seva banda, ha desmentit al portal 'Hola.com' que mantingui una relació amb Chenoa assegurant que són bons amics i res mé s.