Compartir

Segons informacions de la cadena de notícies NBC , l'actor nord-americà, Harrison Ford serà investigat com a conseqüència d'un incident que es va produir dilluns passat a Califòrnia (Estats Units).

< p> L'actor, un enamorat de les aeronaus, va estar a punt de xocar la seva avioneta contra un Boeing 737, amb 116 persona a bord .

Els fets es van produir al Aeroport John Wayne , situat al Comtat d'Orange (Califòrnia), quan Ford anava a aterrar seu aeroplà i es va equivocar de pista.

Ford havia de prendre terra a la pista 20-L, però, Va aterrar en una pista de rodatge , en el mateix moment que el Boeing comercial estava enlairant.

En una perillosa maniobra, Ford va passar per sobre de l'avió , que després de l'ensurt inicial va poder continuar amb el seu vol, sense problemes, amb destinació Dallas.

A la torre de control de l'aeroport van quedar gravades les paraules de l'actor. " ¿Se suposa que aquest avió de passatgers hauria d'estar sota el meu avioneta?"

Segons la legislació nord-americana, aterrar en una pista de rodatge, via de connexió entre diferents parts del aeroport, és il·legal i una violació de les regles de la FFA (l'Administració Federal d'Aviació).

la FFA ha obert una investigació per aclarir els fets i va assegurar a la NBC que des de la torre de control es van donar les indicacions adequades.

No és el primer contratemps aeri que pateix l'estrella de Hollywood. El 2015 va estavellar la seva avioneta en un camp de golf a Califòrnia. Anteriorment, el 2000, va tenir un altre accident aeri a Nebraska, i el 1999 va estavellar el seu helicòpter.

Afortunadament, Ford, no va patir ferides de consideració , en cap d'aquestes catàstrofes aèries.

Sembla ser que 'la força l'acompanya'.