Compartir

Hugh Jackman continua la seva lluita contra el càncer. L'actor ha confirmat a través dels seus comptes a Instagram i Twitter que ha estat operat per sisena vegada de càncer de pell. "Un altre carcinoma basocel·lular. Gràcies als freqüents reconeixements mèdics ia uns metges increïbles , tot està bé. es veu pitjor amb l'embenat que sense ell. Ho juro! #ponteproteccionsolar ", ha escrit l'actor al costat d'una foto en què se li pot apreciar l'embenat al nas.

Amb aquest missatge l'actor ha volgut transmetre optimisme i tranquil·litat als seus seguidors. Jackman sempre ha parlat obertament en les xarxes socials sobre la seva malaltia des que l'hi van diagnosticar el 2013. De fet, ha publicat imatges de les seves operacions on reitera la importància d'utilitzar protecció solar i acudir a revisions preventives .

al maig de 2015 l'actor va dir a la revista 'Who' que en els últims 18 mesos havia patit quatre tipus de càncer de pell , tres vegades al nas i una a l'espatlla. A causa d'això, s o metge li va recomanar acudir a revisió cada tres mesos la resta de la seva vida .

La fotografia acumula a Instagram 254.200 'M'agrada' i més de 6.000 comentaris de suport dels seus fans i companys del món del cinema.

Another basal cell carcinoma. Thanks to freqüent checks & amazing doctors, all s well. Looks worse w the dressing on then off! WEARSUNSCREEN pic.twitter.com/IA7N6Ca3Oe

Hugh Jackman (@RealHughJackman) 13 febrer 2017