miércoles, 12 agosto 2020 12:25

Adele s'equivoca durant la seva actuació en els Grammy i torna a començar

Els Premis Grammy celebrats aquest diumenge a l'Staples Center de Los Angeles van tenir una protagonista absoluta: Adele . La cantant va obtenir cinc premis i va protagonitzar dos dels moments més divertits de la gala.

La cantant britànica es va imposar a Beyoncé guanyant el premi a Millor Àlbum de l'any, Millor Cançó i Millor Enregistrament . Tot i que no es va oblidar de la seva contrincant, a qui li va voler dedicar unes paraules: "Beyoncé, t'adoro, t'emociones la meva ànima des que tinc 17 anys. Vull que siguis la meva mare" .

Encara que la cosa no va quedar aquí. Quan la cantant va pujar a l'escenari per recollir el seu premi a Millor Àlbum per 25 , Adele va reconèixer que el disc de Beyoncé era millor que el seu . "No puc acceptar aquest premi. Estic molt agraïda, però la meva vida és Beyoncé, i el millor àlbum per a mi és el seu, un treball monumental i ben pensat . És un treball preciós on despulla la seva ànima i podem veure una part d'ella que no sempre ensenya ", va dir al recollir el premi. A més de les seves paraules a Beyoncé, l'artista britànica va trencar la seva gramòfon . Hi ha mitjans nord-americans que asseguren que la cantant ho va trencar per donar-li la meitat a Beyoncé.

Aquesta no va ser l'única anècdota que va protagonitzar Adele. Durant la seva a ctuació en homenatge a George Michael interpretant Fastlove , la cantant es va equivocar i va parar l'actuació . Adele portava menys d'un minut a l'escenari quan es va equivocar en la lletra. La cantant va decidir parar l'actuació per tornar a reprendre poc després. "Ho sento, l'he cagat. Hem de parar. Perdó per dir un renec , però no podem seguir així" , deia Adele. El que va desencadenar una gran ovació entre els allí presents.

Artículos similares