viernes, 14 agosto 2020 18:53

Pamela Anderson podria estar sortint amb el fundador de Wikileaks Julian Assange

Pamela Anderson podria haver trobat de nou l'amor. Nombrosos diaris britànics i americans han informat de les nombroses visites que l'actriu estaria fent al Julian Assange , hacker australià i fundats de Wikileaks. Els rumors sobre una possible relació entre tots dos van sorgir arran de que Pamela va visitar Assange a l'ambaixada de l'Equador a Londres cinc vegades en els últims quatre mesos.

Julian Assange viu refugiat a l'ambaixada de l'Equador a Londres des de 2012 , evitant així l'ordre d'extradició a Suècia on està acusat de violació. D'aquí podria ser enviat als Estats Units on s'enfrontaria a diversos judicis per espionatge.

La parella es coneix des de 2014 quan Anderson va demanar al fundador de Wikileaks que recolzés la seva fundació d'ajuda a víctimes d'abús sexual. Però ara les seues visites recurrents Assange han obert la possibilitat d'una mica més entre ells. Segons ha revelat el blocaire de 'New York Post' Richard Johnson hauria nombrosos senyals que abonarien la idea d'una relació sentimental entre tots dos .

Anderson va visitar a l'hacker el 15 d'octubre, el 13 de novembre, 7 i 2 de desembre i el 12 de gener, segons ha publicat el diari britànic 'Daily Mail' . En totes les seves visites la model ha estat fotografiada portant bosses de supermercat i menjar abans d'entrar a l'ambaixada. També en les seves visites l'actriu ha lluït estilismes més discrets del que acostuma.

Segons ha confessat un representant de Pamela a la revista 'People' " a ella li agrada fer-li somriure . ella està preocupada pel seu benestar i creu que no ha comès cap crim, sinó que ha estat tractat cruel i injustament ". Segons aquestes declaracions entre ambdós podria haver sorgit alguna cosa més que una simple amistat.