Quantcast

La resposta de Anabel Alonso a qui la va cridar "grossa" durant els Goya

Conèixer qui s'emporta el Goya a millor actor / actriu i millor pel·lícula no és l'únic que interessa a uns Premis Goya. Els 'modelets' que llueixen els actors i actrius també.

Durant la desfilada per la catifa vermella, no només els fotògrafs estan pendents de les estrelles, sinó també els espectadors. Aquest va ser el cas de Lady Bridge , un tuitera que va publicar una foto de Anabel Alonso al costat del següent comentari: "I va arribar la grossa que es creu graciosa ".

Tot i no estar esmentada al tuit, el comentari va arribar a oïdes de l'actriu, qui no va dubtar a respondre amb la major elegància possible.

"Et pot agradar o no com vaig vestida o com em senti el vestit però ser insolent i mal educada està de més" , va escriure la humorista en un tuit al costat del comentari de qui la va insultar.

Poc després la internauta esborrava el seu missatge, cosa que Alonso no va passar per alt: "Vaja, sembla ser que la individuals s'ha arrugat i ha tret el tuit, això sí sense disculpar- . en la seva línia ". a més, en vista del suport rebut, deia " vist el vist sembla ser que l'opinió d'aquesta individuals sobre el meu físic i la meva gràcia està en franca minoria. GRÀCIES !!!!!! ".

Et pot agradar o no com vaig vestida o com em senti el vestit però ser insolent i mal educada està de més. https://t.co/tWZZ8gXMLR

Anabel Alonso Oficia (@AnabelAlonso_of) 5 febrer 2017

vaja, sembla ser que la individuals s'ha arrugat i ha tret el tuit, això sí sense disculparse.En la seva línia.

Anabel Alonso Oficia (@AnabelAlonso_of) 6 febrer 2017

vist el vist sembla ser que l'opinió d'aquesta individuals sobre el meu físic i la meva gràcia està en franca minoría.GRACIAS !!!!!!

Anabel Alonso Oficia (@AnabelAlonso_of) 5 febrer 2017

Amics gràcies a tots i totes pel vostre afecte i comentaris.
Quina sort tinc de que estigueu aquí !!!!!

Anabel Alonso Oficia (@AnabelAlonso_of) 5 febrer 2017

Comentarios de Facebook