Compartir

Britney Spears ha aconseguit que els seus fans del concert que va donar el passat 1 de febrer a Las Vegas sigui inoblidable, però no precisament per les seves cançons. En una de les seves cançons se li va escapar un pit .

Durant la interpretació de la cançó 'Work Bitch' va començar el seu espectacle amb un body, amb un escot de vertigen, que finalment li va passar una mala jugada. La coreografia tenia passos que van provocar que amb els seus moviments el vestit cedís i sense voler mostrés un dels seus pits.

La cantant no es va adonar de la situació i va seguir passejant d'un costat a un altre de l'escenari, amb totes les mirades fixades en ella. Va ser un dels seus ballarins el qual va avisar tocant-li perquè s'adonés del que estava succeint. Immediatament es va tapar el pit i continuo l'espectacle com si no hagués passat res, com una gran professional.

No és la primera vegada que els seus vestits se la juguen a Britney Spears, però ella no ha estat l'única cantant que ha patit un descuit similar. Janet Jackson , el 2004, va actuar en el descans de la Superbowl i se li va sortir un pit del seu vestit, alguna cosa que va quedar gravat a la retina de milions de persones.