domingo, 27 septiembre 2020 4:48

Irene Junquera puja la temperatura d'Instagram amb el seu 'twerking'

La col·laboradora del programa 'fent zàping', Irene Junquera , ha aconseguit pujar la temperatura d'Instagram amb el seu vídeo en el qual balla la nova cançó de Luis Fonsi, ' A poc a poc '. La publicació té més de 80.000 reproduccions .

Durant els pocs segons que dura el vídeo, Irene balla amb dos companys mentre espera sortir al plató. Comença un sensual ball movent els malucs , al costat dels seus amics, que passen desapercebuts davant la presència de la periodista.

"Aquestes són les coses que passen quan et toca esperar molta estona en maquillatge", ha estat el títol que ha volgut donar-li a aquest breu vídeo que ja està arrasant a totes les xarxes socials.

En els més de 200 comentaris , alguns la comparen amb Cristina Pedroche , arribant a afirmar que trigarà poc a llevar-li el protagonisme i aconseguir un millor lloc del que ja té. Pedroche també va mostrar els seus dots de ball de "Twerking" al programa 'Tu sí que sí ". El públic decidirà qui és la que millor mou els malucs al ritme de reggaeton.