jueves, 24 septiembre 2020 9:25

La filla gran de Bimba Bosé envia un missatge de comiat a la seva mare a les xarxes

La filla gran de Bimba Bosé, Dora Postigo, ha volgut enviar un missatge a tots aquells que li han donat suport després de la sobtada mort de la seva mare. Dora ha utilitzat el seu compte personal d'Instagram per difondre el missatge.

“Moltíssimes gràcies a tots els que em doneu suport, i que sapigueu que avui no és un dia de tristesa, perquè a la meva mare és el que menys li agradava, la tristesa. Avui és un dia per estar contents per tots aquests moments que hem viscut i gaudit amb ella”. Aquest és el missatge que ha volgut transmetre a tots aquells que li estan donant suport a aquests durs moments.

Molts artistes del món de la música i de la moda també han volgut donar el seu últim adéu a la model i cantant. El seu oncle, Miguel Bosé, ha deixat un missatge al seu compte de Twitter: “Bon viatge, Bimba, la meva còmplice, la meva companya, el meu amor, la meva filla estimada. Guía'm”.

Bimba ha mort aquesta matinada després de lluitar durant més de dos anys contra un càncer de mama a l'hospital madrileny Ramón i Cajal a causa de l'empitjorament que va patir en els últims mesos.