jueves, 13 agosto 2020 11:23

Henar Ortiz perd el judici contra Ángela Portero, després acusar-la de vendre les fotos del primer casament de Letizia

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació que Henar Ortiz , tia de la reina Letizia , va interposar després que l'Audiència Provincial d'Astúries determinés que no hi va haver vulneració dels seus drets d'honor i d'intimitat en les informacions abocades pel programa 'Sálvame', de Telecinco, sobre la venda de les fotografies del primer casament de la Reina.

Al gener de 2013, Henar Ortiz va presentar una demanda contra Telecinco, La Fàbrica de la Tele i la periodista Ángela Portero per especular que ella estava darrere de la venda d'aquestes fotos . Després d'això, la demandant sol·licitava una indemnització de 300.000 euros en concepte de danys morals.

Segons Ortiz, tant Ángela Porter , representada pel lletrat Marcelo Tamargo, del despatx d'advocats Espai Legal, com la resta de col·laboradors van utilitzar termes vexatoris per referir-se a ella i van oferir informació privada sobre la seva situació econòmica i familiar, amb l'únic objectiu de lucrar-se.

Aquest mitjà ha tingut accés a la sentència, contra la qual no cap recurs, en la qual el Tribunal Suprem desestima el seu recurs i confirma la sentència recorreguda, imposant-li les costes .

Artículos similares