Quantcast

Alex Casademunt, ex concursant d' 'Operación Triunfo', és agredit en una discoteca de Vigo

Alex Casademunt ha estat agredit en una discoteca de Vigo quan es trobava gaudint de la nit al costat d'uns amics. Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge a la discoteca Rouge Sound Club de Vigo durant una festa a la qual van acudir multitud de cares conegudes de 'Dones i Homes i Viceversa' i 'Gran Hermano' .

la Policia Local de Vigo es va presentar al lloc dels fets res més ser informats de l'agressió. Pel que sembla la discussió va començar quan Alex es va dirigir a dues noies i el seu agressor va intervenir colpejant al cantant amb un got al cap. Això li va provocar a Alex dos grans talls a la cara que el van obligar a ser traslladat al centre mèdic més proper on va haver de rebre 20 punts de sutura a la cara . Les imatges de com va quedar Alex després de la baralla han estat publicades per Kiko Hernández en el seu bloc .

Segons ha publicat 'La Voz de Galicia', i l agressor és un jove de 21 anys que respon a les inicials EGC i que ha estat detingut per la Policia Local de Vigo després de l'incident.

Comentarios de Facebook