Quantcast

Liz, extronista de 'MYHYV', nova conquesta de Mario Casas?

Fa un mes que es va conèixer la ruptura de Mario Casas i Berta Vázquez i es va posar en marxa el temporitzador per conèixer qui seria la següent conquesta de l'actor corunyès.

Tal com confirma el cercle més proper de Cases a LOC, el jove de 30 anys " està gaudint de la seva solteria ". Dimecres passat, l'actor va sortir de festa a la discoteca Opium de Madrid al costat de dos dels seus germans i altres amics, entre ells el seu company de professió Luis Fernández.

Segons explica aquest mitjà, al mig de la nit el gallec va coincidir al reservat de la discoteca amb Liz Emiliano , ex concursant de ' Gran Germà 8 ' i 'Gran Hermano VIP ', i també ex tronista de ' Dones i Homes i Viceversa '.

L'entorn de l'actor assegura a LOC que la complicitat entre ells és evident i que tots dos es coneixen des de fa temps.

Tots dos van abandonar la discoteca junts, al costat de Sheila Casas i un altre amic, i es van dirigir en un taxi a l'barri de Malasaña. Malgrat que els paparazzi esperaven poder fotografiar-los junts, el corunyès va abandonar l'immoble a primera hora del matí i hores després ho va fer Liz, qui actualment manté una relació amb el relacions públiques Alfonso Suárez Valdés.

Comentarios de Facebook