viernes, 7 agosto 2020 17:45

Un gos d'Obama mossega la cara a una amiga de la seva filla Malia

Els Obama estan a punt d'abandonar la Casa Blanca però sembla ser que encara poden passar algunes noves anècdotes per explicar. Aquesta vegada el protagonista ha estat Sunny, un dels gossos de la família presidencial, però no ha destacat per un bon comportament.

Una de les amigues de Malia, la filla gran de Barack Obama i Michelle Obama, va anar de visita a la Casa Blanca per veure la seva amiga. Quan va entrar va decidir apropar-se a Sunny i jugar amb ell però el gos es va abalançar cap a ella i li va mossegar la cara. Segons fonts oficials no es tracta d'un comportament normal de l'animal, ja que destaca pel seu caràcter simpàtic i afectuós.

La noia va ser atesa pel metge personal de la família que va haver de donar-li uns punts de sutura. També li van dir que li podria quedar una petita cicatriu degut a la mossegada de l'animal.

Alguns mitjans han publicat la imatge de la noia en la qual es pot veure la ferida que el gos dels Obama li va causar. En una de les imatges apareix Malia amb una ampli somriure, al contrari que la seva amiga que no sembla fer-li gaire gràcia la ferida que ha patit a la cara.

Artículos similares