jueves, 24 septiembre 2020 1:57

Mariah Carey, humiliada, es retira dels escenaris

Després de la seva vergonyosa actuació al concert de cap d'any a Times Square (Nova York), la cantant nord-americana, Mariah Carey ha decidit fer una aturada en la seva carrera musical i desapareixerà tant dels escenaris com dels mitjans de comunicació i xarxes socials durant una temporada.

L'artista a través de twitter ha expressat el seu neguit, “veureu nois, m'han fet pols” i continua afirmant que “hi va haver gent que va aprofitar l'oportunitat per humiliar-me a mi i aquells emocionats per arribar a l'any nou amb mi”. Per concloure es defensa assegurant que “vull que tots sàpiguen que vaig
arribar a la vigília a Nova York en un bon estat d'ànim i volia
celebrar aquest bell moment amb el món”.

Stella Bulochnikov, representant de l'artista ha assegurat que el projecte per rodar un biopic de l'artista novaiorquesa segueix endavant i que la gira que té prevista per al mes de març es manté.

El seu exmarit , el productor musical Tommy Mottola també ha sortit en defensa de l'afligida cantant: “Mariah Carey és possiblement la veu pop més gran de les últimes dècades. Ha tingut més hits que qualsevol artista pop en la història. És una icona global i un tresor amb talent increïble no només com a cantant, sinó com una gran compositora. El que va succeir per Cap d'Any li podria haver passat a qualsevol persona. El seu personal tècnic hauria d'haver prestat més atenció.

Motolla i Carey es van casar el 1993 per divorciar-se, posteriorment, en 1998.