Compartir

Als 50 anys Janet Jackson , germana del mort rei del pop Michael Jackson, s'ha convertit en mare per primera vegada al costat del seu tercer marit Wissam Al Raja. La parella ha cridat al nadó Eissa A l'Raja .

Ha estat la revista 'People' qui ha donat la notícia després que el mànager de la cantant enviés un comunicat a aquest mitjà informant de l'arribada al món del petit. En el comunicat s'indicava que Janet havia tingut un part natural, saludable i sense estrès . A més el comunicat ressalta que " Janet i el seu marit es troben molt emocionats . Se senten molt privilegiats" .

Cal recordar que la cantant ja va sorprendre als seus seguidors quan a l'abril va anunciar que estava embarassada . Janet es trobava en plena gira mundial quan va haver d'anunciar, a través de les seves xarxes socials, que es veia obligada a cancel·lar el tour . Els rumors sobre aquest inesperat anunci no es van fer esperar. Es va començar a especular sobre un possible càncer de coll o un cansament físic.

Per resoldre el dubte dels seus seguidors i tancar els comentaris que s'estaven fent respecte a la cancel·lació del tour, l'artista va tornar a utilitzar les seves xarxes socials per aclarir tot . La manera que va triar per a això va ser la realització de un vídeo en què explicava el succeït . En ell, Janet Jackson explicava que estava esperant el seu primer fill als 50 anys amb el seu marit el milionari de Qatar Wissam Al Raja amb el qual es va casar el 2012.

"Sé que ens trobem a la segona part del meu tour mundial però ha succeït un canvi inesperat. Vosaltres, els meus seguidors i els meus fans, heu de ser els primers a saber-ho. El meu marit i jo anem a pensar en la nostra família així que per aquest motiu hauré de posposar la gira ", així explicava als seus seguidors la cancel·lació del tour.

A message from Janet … https://t.co/KrzYZ4eyvD

Janet Jackson (@JanetJackson) 6 abril 2016