lunes, 28 septiembre 2020 5:39

Robbie Williams revoluciona les xarxes a tirar-se desinfectant després de tocar als seus fans

En el concert retransmès en directe per la cadena pública britànica BBC, Robbie Williams ha protagonitzat un polèmic moment en què es tira desinfectant a les mans després de tocar a les seves fans .

l'espectacle es va realitzar al Central Hall Westminster a Londres . La nit de cap d'any anava a estar protagonitzada per la música i les cançons de Robbie Williams, però tot es va torçar cuand o es va acostar al seu públic i moments després les càmeres van aconseguir captar la imatge en la qual el cantant s'aplica desinfectant a les mans amb un gest de desgrat.

les xarxes no van trigar a reaccionar ja que es van poder veure en directe les imatges que mostraven la ganyota de menyspreu de Robbie Williams. Alguns dels seus fans es van sentir realment decebuts, arribat a dir que es devia un boicot contra la música del seu abans ídol. D'altres, van decidir donar-li suport, justificant la seva cara com una reacció espontània que no tenia cap intenció d'ofendre als seus milers de fans de tot el món.

L'any nou ha començat ple de polèmiques per part de grans artistes. Mariah Carey ja va incendiar les xarxes amb la seva actuació, ara sembla que Robbie Williams ha aconseguit treure-li el lloc.