miércoles, 23 septiembre 2020 23:54

Mariah Carey revoluciona les xarxes per la seva actuació de Cap d'Any

Mariah Carey va pujar a l'escenari en el especial de Cap d'Any de Dick Clarck . Durant la cançó Auld Lang Syne la cantant no era capaç d'escoltar als seus cors, per la qual cosa es va passejar per l'escenari interactuant amb el públic. En Emotions van començar els problemes amb el playback. Mariah, al no ser capaç de coordinar els seus llavis amb la cançó , va posar el públic a cantar.

la cantant va intentar sortir del pas dient a l'audiència que " no vam tenir una prova de so per a aquesta cançó" . Encara que va intentar seguir cantant Mariah finalment va dir: "Bé, Feliç Any Nou. No podem sentir res, però sortiré d'aquesta " .

A la tercera cançó que va interpretar, We belong together , va intentar arreglar el que ha passat en les dues anteriors però en veure que se succeïen els mateixos errors la cantant va acabar abandonant el escenari .

Les xarxes han començat a especular sobre la inoblidable actuació de Carey. N'hi ha que suggereixen que l'artista es trobava èbria i per això no va poder realitzar correctament l'actuació. També han sorgit nombrosos memes i comentaris criticant l'actuació de Mariah a Times Square.

Ara la cantant ha acusat la productora del programa de sabotejar la seva actuació a Times Square. "És una pena que la producció va voler que fallés" , ha comentat Mariah en una entrevista a Billboard. Al que la cadena ha contestat a través d'un comunicat qualificant a les acusacions de "absurdes" .