Compartir

Samir Nasri , jugador de Sevilla FC , s'ha convertit en el protagonista de l'últim escàndol sexual en el món de l'esport.

Tot va començar quan el futbolista va viatjar fins a Los Angeles per rebre un tractament de vitamines a la clínica Drip Doctors, on els seus infermeres semblen tretes d'una agència de models.

De fet, la mateixa clínica va anunciar la visita del jugador sevillista. "Nosaltres proporcionem a Samir Nasri un tractament de vitamines per mantenir hidratat i amb bona salut per a tota la seva llarga temporada amb el Sevilla" , escrivien al seu compte de Twitter.

Aquest tuit no va trigar a ser respost pel jugador: " També em vau proporcionar un servei sexual complet just després. Així que nois, assegureu de demanar aquest servei. aquesta puta ve i et folla la mateixa nit ".

Aquestes paraules van fer saltar totes les alarmes, tot i que Nasri assegura que es tracta d'un hackeig .

Aquest no va ser l'únic comentari que va sortir del compte del futbolista, sinó que es van seguir donant detalls del suposat trobada sexual entre la infermera i el jugador , arribant fins i tot a parlar de la seva parella, Anara .

"En arribar Anara va haver de deixar l'habitació i aquesta noia em va demanar el meu número de telèfon i em va demanar sortir aquesta nit. (…) Tots els serveis es van incrementar a la meva habitació d'hotel , però he de avisar als nois que aquest servei no s'inclou al menú ".

La clínica en qüestió està gestionada per les germanes Sozahdah . Jamilah és l'especialista en tractaments amb vitamines, cosmètics i terapèutics, mentre que Nooreya és directora de Màrqueting.

Els fets s'han posat en una situació molt delicada al futbolista del Sevilla, ja que això no només afecta al club, sinó que ha activat les alarmes de la Agència Antidopatge , per qui un tractament vitamínic injectat podria suposar una greu infracció.