viernes, 7 agosto 2020 11:48

El fill de Beckham revoluciona les xarxes amb el seu videoclip

El fill de Beckham i Victoria ha decidit deixar d'un costat la pilota de futbol que va fer famós al seu pare i dedicar-se al món de la música. Creu Beckham , de 11 anys, ha publicat el seu videoclip amb el títol 'If Everyday Was Crhistmas' .

En els poc més de tres minuts que dura la cançó, Creu surt al costat dels seus germans, Harper, Brooklyn i Romeo . Tots aquests ingredients han provocat que el vídeo es torni viral en poc temps, aconseguint més de 250.000 reproduccions en tal sols un dia des que va pujar a YouTube.

Tal com surt al final del vídeo, tot el diners que s'aconsegueixi recaptar amb les reproduccions anirà destinat a una associació benèfica de Londres, Meke Some Noise, destinada per ajudar a nens amb discapacitats.

Molts han comparat Creu amb < strong> Justin Bieber , pot ser que sigui per la seva dolçor i el seu pèl ros. El canadenc ha decidit donar suport al petit Beckham en el seu compte de Twitter. Els seus pares també han compartit el seu videoclip en els seus diferents comptes de Instragram. Potser estem a punt de descobrir una nova estrella.

Artículos similares