sábado, 15 agosto 2020 6:35

La dramàtica història de la mare dels fills de Jessè Rodríguez

Melody Santana , la mare dels dos fills del futbolista del Paris Saint-Germain , Jesé Rodríguez , ha relatat a 'Vanitatis' com està vivint el naixement del seu segon fill sense l'ajuda ni el reconeixement del canari.

la jove de 25 anys va anunciar a la seva exparella el naixement de Neizan el passat mes de novembre a través d'Instagram. Melody explica a aquest mitjà per què va haver de fer-ho a través de les xarxes socials: "No va tenir una altra forma de fer-ho saber. Fa quatre mesos va canviar de número de telèfon i va deixar de parlar amb mi " .

Segons assegura la jove, l'únic que pretén en parlar amb un mitjà de comunicació és "remoure la seva consciència i que reaccioni".

Melody Santana i Jesé Rodríguez es van conèixer en l'estiu de 2010 i tan sols un any després la canària es va quedar embarassada del seu primer fill, Jessè Jr, a qui el futbolista va fer una prova de paternitat. Va ser llavors quan van començar els primers frecs i les posteriors ruptures i reconciliacions. "Jo estava molt enamorada i al final pel bé del nen acceptava tornar", assegura.

Sobre la relació entre Jesé i el seu fill gran, Melody compte que "quan estàvem bé, es portava molt bé amb el nen i estava molt pendent d'ell, però quan ho deixàvem passava absolutament de tot . Li he demanat moltes vegades que no barregés el que sentia per la meva amb el nen , però no m'ha fet cas ".

Durant l'estiu de 2015, el futbolista va començar una relació amb una altra jove canària, Fàtima Heredia , qui es va instal·lar en el seu habitatge de Madrid, per la qual cosa quan ella anava a la capital tenien trobades íntimes en un hotel. Segons Melody, tan simultànies van ser aquestes relacions que dues dones van avortar un fill de Jessè . " Jo vaig avortar al novembre com a conseqüència d'una malformació en el fetus i Fátima ho va fer un mes abans de manera voluntària. Jessè li va insinuar en diverses ocasions que no el tingués i ella, en no sentir-se recolzada, va decidir interrompre el seu embaràs < / em>, explica.

Tot i així, la relació no va finalitzar, però "al febrer de 2016 em vaig quedar embarassada i quan li ho vaig dir li vaig notar nerviós. Ell ja estava amb Aurah , però jo no ho sabia. Ell em deia que no estava preparat per tenir un altre fill, però quan li vaig proposar interrompre l'embaràs em va mirar als ulls i em va dir: 'Tu no vas a fer això perquè jo no vull que ho facis' ". < / p>

Uns mesos després, durant l'estiu, Jesé va viatjar a Canàries per estar al costat d'ella i el seu fill. Entre promeses i compres, la canària li va parlar d'un viatge a les Maldives . el va acceptar la idea de viatjar, però no amb ella. Dies després surt a la llum la relació entre el futbolista i la ex pretendienta de 'Dones i Homes i Viceversa' , precisament durant un viatge a les Maldives .

va ser aquí quan Melody va trencar tota la relació amb el canari: "el 22 d'agost va ser l'última vegada que parlem. Jo li vaig escriure llavors per Instagram un missatge en el qual li deia que qualsevol cosa que volgués parlar dels nens l'parlés directament amb mi, però, tot i que va veure el missatge, mai em va contestar ".

Poc després, Melody va rebre un burofax per a una prova de paternitat . "Jo no vull res per a mi, però m'agradaria que ell s'adonés que una habitació de 15 metres quadrats no és el lloc adequat perquè es crien dos nens ", afegeix.

La jove només demana " estabilitat emocional per als meus fills i un règim de visites normal per al pare […] Encara que sigui el pitjor home de la terra i m'hagi deixat tirada amb els meus dos embarassos, és el pare dels meus fills i ho serà sempre ". < / p>