Compartir

"Prima ?? Grossa ?? La #BallenadeVallecas ??? El que sóc és … FELIÇ. El meu cos ha anat canviant però l'important és tenir salut i sempre l'he tingut. (I sempre m'he vist ideal) " . Amb aquest contundent missatge Cristina Pedroche ha volgut tancar la polèmica i els continus comentaris que rep sobre el seu pes.

Criticada abans per estar "grossa" i ara per estar "prima" , la de Vallecas s'ha cansat i ha volgut deixar constància en el seu compte d'Instagram de les diferents etapes per les quals ha passat el seu cos al llarg de la seva vida amb un < a href = "https://www.instagram.com/p/BNZASrdgrq8/?taken-by=cristipedroche" class = "nueva_ventana"> muntatge de fotos .

En el seu bloc a la revista Hola! , la col·laboradora de fent zàping assegura que "una vegada més em veig obligada a parlar sobre el meu cos" , però que no ho fa per ella, ja que si fos per ella "passaria de tot ", ho fa perquè " hi ha molta gent que em segueix, moltes noies ideals i precioses que es qüestionen que si jo sóc grossa o prima, com estaran elles ".

Pedroche deixa clar que "ningú pot dir-te que no ets bella" i que "és molt trist que la societat imposi un cànon de bellesa ".

La dona de David Muñoz compte que "abans pesava 3 quilos més però em veia ideal igualment. Ara amb tres quilos menys també em gust i si d'aquí a uns mesos pes 5 més, ja que també em agradaré ".

A més, Cristina anima la gent a què "ens parem un parell de segons a reflexionar" sobre aquest tema. < / p>