sábado, 26 septiembre 2020 19:25

Mariah Carey revoluciona Instagram al abusar del Photoshop

Mariah Carey ha revolucionat les xarxes socials després de pujar una fotografia d'ella amb algun que altre retoc. La cantant es va traslladar a Hawaii per celebrar Acció de Gràcies amb la família. Durant la festivitat va estar compartint en els seus perfils de les xarxes socials fotografies del sopar. Mariah apareix en les instantànies abillada d'un body amb un pronunciat escot que cenyia completament la seva figura.

Una de les fotos que ha pujat ha causat un enrenou a les xarxes ja no per el seu atrevit modelet sinó pels retocs de la foto. Els internautes han enxampat a l'artista utilitzant Photoshop , encara que no és la primera vegada. La imatge que presenta aquests retocs és en la qual la cantant apareix sostenint un pastís i un pot de res muntada.

Els seus seguidors d'Instagram han revelat en quines zones es pot apreciar el retoc. Una de les zones que han estat retocades són les seves cames. El marc de la porta del moble que està entre les seves cames es troba lleugerament ondulat, el que fa sospitar que l'artista va utilitzar l'eina per aprimar les cames .

Un altre punt en el qual es pot observar el retoc és a l'espatlla que té al costat del pastís , s'aprecia que el mirall està deforme < / strong> i l'espatlla té una forma una mica estranya.