jueves, 13 agosto 2020 8:31

Lolita es despulla per fomentar la investigació del VIH

Lola Flores, de 58 anys, més coneguda com "Lolita", ha decidit posar nua per a la revista SModa . Amb això vol fomentar la investigació per acabar amb el VIH , una malaltia que segons ella, "s'ha portat a molts amics per davant".

El Dia del Sid a és el proper 1 de desembre, data en què es publicaran les diferents fotografies en què posa despullada. L'artista ha confessat que mai s'ha mostrat així davant de cap càmera, però aquesta vegada la causa valia la pena i ha posat sense res de roba.

La cantant ha parlat sobre la malaltia, ja que segueixen existint molts prejudicis a sobre. Vol que es trenqui la falsa creença que el VIH és una malaltia que se sol relacionar amb les relacions homosexuals.

No és la primera que decideix llevar-se la roba per una bona causa, aquesta setmana hem pogut veure com la cantant nord-americana Anastacia s'ha despullat per mostrar sense cap tipus de prejudicis seves cicatrius després de superar un càncer de mama. Gràcies a aquests petits gestos es fan més visibles les malalties i fa que les persones que el pateixen puguin sentir que no estan soles.

Si vols veure la imatge al complet punxa aquí .

Artículos similares