lunes, 10 agosto 2020 18:42

El missatge de Chenoa al seu pare després de la seva entrevista al 'Deluxe'

Chenoa i el seu pare, José Carlos Corradini , es van convertir aquest passat divendres en els protagonistes de la programació televisiva. Ella, com cada divendres, amb el seu paper de jurat a 'Tu cara me suena'. Ell, però, ho feia en des d'Argentina per al programa 'Sálvame Deluxe'.

Un equip del programa de Telecinco es va desplaçar fins al país d'origen de la cantant per entrevistar el seu pare biològic, que va saltar a la palestra fa tan sols uns dies quan reclamava la seva filla ajuda econòmica.

Corradini, qui no té contacte amb els seus fills des que aquests es van traslladar a Espanya, només vol "que Chenoa reconegui que té un pare biològic que no suporta ". A més, li demana que li doni treball com ha fet amb el seu germà, la seva mare i la parella de la seva mare.

Després de les seves declaracions, el més esperat era la reacció de l'artista, qui va utilitzar el seu perfil d'Instagram per pronunciar-s'hi. "He decidit ser feliç en defensa pròpia" < / a> , diu la cita que Chenoa va compartir a la xarxa social.

Artículos similares