Compartir

Des que TVE va emetre els documentals de 'OT: El Retrobament' hem pogut saber què ha estat de la vida dels concursants de la primera edició del 'talent'. Arran d'això, programes de diferents cadenes han aprofitat l'estirada mediàtica per entrevistar els triunfitos. Molts d'ells, com Verónica, Gisela, Javián, Natalia o Núria Fergó han visitat diversos platós; altres, en canvi, es neguen a fer-ho.

És el cas de Joan Camus , que va estar embolicat en tot tipus de polèmiques després de les gravacions i el posterior concert al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Fins on sabem, el càntabre viu a Londres, on des de fa anys té la seva pròpia empresa en una de les zones més cares de la capital britànica, a escassos metres del London Bridge.

Un equip de 'Sálvame' es va desplaçar fins allà per saber més d'ell i van descobrir que la vida de Joan Camus no és tan real com la pinta .

El reporter, Sergi Ferré, va acudir a la direcció en la qual estan registrades les oficines de Camus (The Camus Company) a The Shard, tal com apareix a la seva pàgina web.

Per a sorpresa de l'equip desplaçat de 'Sálvame', allà no estava registrada cap entitat al seu nom. De fet, tampoc els recepcionistes coneixien al cantant espanyol.

A la recerca de més informació, el reporter va localitzar a Juan Camus passejant pels carrers de la ciutat. Davant la insistència de Ferré, l'artista va deixar clar "que no, Sálvame no. Vinc a passejar, no al fet que em pregunteu" i es va refugiar en una botiga.